Flying Objects Design Studio | Fill
fill kitchen storage design
58212
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58212,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fill

Fill

Kitchen Storage System

A Fill konyhai kiegészítő saját termékünk, ami a konyhai rendszerezést segíti. Eligazodni a konyhai hozzávalók között és rendben, frissen tartani őket állandó feladat. Ennek egyszerűbbé tételére fejlesztettük ki ezt a könnyen jelölhető, konyhai tárolócsaládot.

 

Egyszerű, tiszta kinézet és egy kis személyre szabhatóság jellemzi a kerámiából készült tárolókat. Séfekkel való konzultálás után a leggyakrabban használt összetevők neveit rágravíroztattuk a tárolók oldalára. A gravírozás kissé érdessé teszi a betűk felületét, így ha egy krétával, vagy színes ceruzával átsatírozzuk, könnyen felveszi azok pigmentjeit. Ha valaki igazán ínyenc, és nem találta meg a tároló oldalán a megfelelő összetevő nevét, akkor is rendelkezésére áll egy biankó mező, amire ráírhatja a kívánt összetevő nevét. Az így színessé váló felirat a használat során is hosszú ideig tapintás-biztosan megmarad a felületen. Ha később mást töltünk a tárolókba, a régi jelölés eltüntetéséhez mindössze egy mosogatószeres szivacsra van szükség és beszínezhető az újabb összetevő neve.

 

A letisztult, egyszerű megjelenés a színes felirattal egysége arculatot ad még egy nyitott konyhának is és frissen tartja az alapanyagokat.

Designers:

Ferenc Laufer, Andras Hunfalvi

Category:

Formatervezés