Flying Objects Design Studio | Frend
58200
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58200,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Frend

A Frend egy összecsukható talicska, mely okos és helytakarékos designjával kifejezetten a kiskertekben, hétvégi telkeken tevékenykedő városlakókat célozza meg.

A urbánus lét okozta napi stresszt ellensúlyozandó egyre több ember a kertészkedésben találja meg a szellemi és testi kikapcsolódást, ugyanakkor ritkán van arra lehetőség, hogy városi környezetben tudjunk megfelelő körülményeket teremteni a kertészkedéshez, nem is beszélve az ehhez szükséges szerszámokról, eszközökről. Egy városlakó hobbikertész számára ezért nem elhanyagolható szempont, hogy a szerszámai helytakarékosak, funkcionálisak és tartósak legyenek.

 

Erre a problémára született válaszként a Frend, ami egy olyan talicska, ami könnyen és gyorsan lapra csukható, kereke leszedhető, és kis helyen is elfér.

 

A Frend időtálló és játékos megjelenésével egy hasznos eszköz a helyszűkében lévő kertművelőknek. Könnyű összecsukni, szétszerelni, tárolni és javítani. A széleken lévő kapcsok kiakasztásával könnyen lapra szerelhető, kereke leszedhető a még nagyobb helytakarékosság érdekében. Ebben a zárt állapotában az oldalakat erős mágnesek fixálják. A Frend könnyű alumíniumból készült, lapra szerelt állapotában tökéletesen elfér bármilyen tetőcsomagtartón vagy csomagtartóban anélkül, hogy túl nagy és értékes helyet foglalna a garázsban.

 

A Frend a legmagasabb minőségű ipari alkatrészeket felhasználva készült. Legtöbbjük sztenderd alkatrész, amik bármely barkácsüzletben megtalálhatóak, így könnyen pótolhatóak és javíthatóak. Ez egy mindenképpen fontos tulajdonság azon felhasználók számára, akik hosszú életciklusú terméket keresnek. Ez nem egy eldobható talicska, hanem egy egyszerű, fenntartható design szemlélettel készült és jól összerakott eszköz.

Designers:

Ferenc Laufer, Andras Hunfalvi, Beata Csortan, Joseph Becze

Client:

Frend

Category:

Formatervezés