Flying Objects Design Studio | Hedon
58202
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58202,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hedon

Hedon

A Hedon egy újhullámos kraft sörfőzde, amit 2014-ben alapítottak, folyamatosan bővülő kínálatukkal kézműves sörözőkben és boltokban találkozhatunk.

A kis kraft sörfőzdék reneszánszukat nagy sikernek örvendenek világszerte, aminek köszönhetően egyre több fogyasztó ismerkedik meg a minőségi, helyben készülő sörök világával.

A Hedonnal kezdetektől fogva együtt dolgozunk, a közös munka az első logótervtől komplett kreatív csapatmunkává nőtte ki magát. A márka teljes vizuális arculatát, és a sörök címkéit, csomagolásait is a Flying Objects tervezte. Nevük a hedonizmus szóból ered: Így született meg a márka logója és egyben kabalafigurája, a sörben fürdő emberalak, aki élvezi az életet és csak a pillanatnak él. Külön érdekesség, hogy a logó figurája sörnyitóként is működik.

Ez az egyik olyan projektünk, ahol igazán integráltan jelenik meg a szerepünk. Közösen működik a formatervezés, és az art direction,, így lett a végeredmény egységes, letisztult és nagyon jól beazonosítható a fogyasztók számára, még akkor is, ha sok, teljesen különböző sörről is van szó.

A Hedon 2016-ban a Magyar Design Management Díj elismerő oklevelét kapta.

Designer

Luca Patkos

Category:

Arculattervezés, Csomagolás