Flying Objects Design Studio | Wahl
58213
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58213,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Wahl

Wahl

Haj- és szakállnyírók formatervezése a Wahl részére

A Wahl egy amerikai multinacionális cégcsoport, melynek fő profilja a felső kategóriás és profi használatra tervezett haj-, bajusz és állatszőrnyírók. Az Amerikában piacvezetőnek számító cég lassan 100 éve jegyeztette be az első, modern elektromágneses hajnyírót, mint saját találmányukat. Ahhoz, hogy a területen ennyi idő után is piacvezetők lehetnek, kulcsfontosságú volt az innováció és a design, valamint a termékpaletták folyamatos modernizálása.

 

Az itt látható koncepciók egy hosszabb tervezési folyamat és stratégia markánsan különböző eredményei, eltérő célcsoportok számára, a világpiacra. A biztonságos, kényelmes, egyszerű használat és szerethető esztétikum azonban mindegyik terv esetében elsődleges volt.

Client:

Wahl

Category:

Formatervezés