Flying Objects Design Studio | Zekkert
58208
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58208,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Zekkert

Design strategy for Zekkert

A Zekkert egy gépjármű-alkatrészgyártó cég, akikkel az együttműködésünk 2013-ban kezdődött arculattervezéssel és a csomagoláskoncepció megalkotásával. Az azóta is tartó közös munka részeként megterveztük a Zekkert termékeinek egységes megjelenését, digitális anyagokat, különböző promóciós anyagokat, a tárolóeszközöket és a szállító autókat egyaránt.

 

A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy egy erős és koherens márkaarculat megtartásával kezeljük a megannyi különböző típusú és méretű alkatrész csomagolását. Az általunk kifejlesztett csomagolástervezési szabványoknak köszönhetően a dobozok a méretüktől függetlenül egységes képet alkotnak. A tervezés másik fontos eleme volt, hogy a csomagok könnyen tárolhatóak, a címkék pedig tökéletesen olvashatóak legyenek, ezzel is segítve a logisztikai folyamatokat.

 

A Zekkert nagyon jó példa arra, hogyan tudja a designstratégiai tervezés több szálon is segíteni egy cég működését, a logisztikától kezdve az értékesítésig és marketingig, a jó design egy cég alapjaiban gyökerezik.

Designers:

Andras Hunfalvi, Ferenc Laufer

Category:

Arculattervezés, Csomagolás