Flying Objects Design Studio | Flying Objects – Design Stúdió Budapesten
A Flying Objects egy többszörösen díjnyertes design stúdió Budapesten.
terméktervezés, formatervezés, grafika, arculattervezés budapest, magyarország, design, stratégia, branding ux, ui
58221
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-58221,cookies-not-set,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Rólunk

A Flying Objects is a Budapest-based independent design studio.

Stúdiónk

A Flying Objects egy butik-designstúdió Budapesten. Integrált designszolgáltatásokat nyújtunk a designstratégiától kezdve a formatervezésen át az arculattervezésig és a UX/UI designig, hogy az ötletekből sikeres termékek születhessenek.

 

A két alapító, Húnfalvi András és Laufer Ferenc együtt végeztek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem formatervező szakán, a közös munka már az egyetemi évekre nyúlik vissza. 

 

A Flying Objects projekteivel az elmúlt években sorra nyerte el a legfontosabb design díjakat: kétszer a Red Dot Design Awardot, egyízben az iF Design Awardot, illetve a Magyar Formatervezési Díjat.

 

Szolgáltatásaink

A design az, ami megteremti a kapcsolatot a technológia és az ember között.

A design nem pusztán kozmetika, hanem egy olyan, a tervezési folyamatba épülő szolgáltatás a terméket használhatóvá, szerethetővé és eladhatóvá teszi. A jó design már nem szimplán versenyelőny, hanem alapkövetelmény.

 

A Flying Objects innovatív ötleteket tesz használhatóvá, szerethetővé és eladhatóvá, formatervezési, arculattervezési és UX/UI területén, emellett segítjük kis-és nagyvállalatok designstratégiájának kialakítását a következő területeken:

– Formatervezés

– UX/UI, digitális tervezés

– Design stratégia

– Arculattervezés, grafikai tervezés

– Csomagolástervezés

 

A Flying Objects stílusát leginkább a csendes design írja le, melyet olyan esztétika jellemez, amely egyszerre evidens, természetes, könnyed és jól megkülönböztethető. Tervezőink gondos és intelligens megközelítéssel állnak a designhoz. Projektjeinket fókuszáltan, a megbízóinkkal szoros együttműködésben kísérjük végig az ötlettől a prototipizáláson át a megvalósításig.

 

 

team_image
Co-Founder, Head of Design

Ferenc Laufer

Formatervező MA

team_image
Co-Founder, Head of Management

Andras Hunfalvi

Formatervező MA; Oktató, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Design Intézet

team_image
Art Director

Luca Patkos

Tervezőgrafikus MA

team_image
Senior Designer

Beata Csortan

Ipari termék- és formatervező MSC